Kanovaren

Houd jij van water, natuur, dobberen én tegelijkertijd actief bezig zijn?
Kanovaren is DE bezigheid die dit allemaal in één activiteit kan bieden. Geniet van de biodiversiteit Noord-Limburg. Je gaat kanoënd in een grote stabiele Canadese kano over de Groote Molenbeek. Je vaart een route die met een afstand van 6 km lang genoeg is om uitdagend te zijn én tegelijkertijd niet gaat vervelen. Wil je nog verder kanoën dan zijn er zelfs mogelijkheden waardoor de route nog eenmaal zo lang is (Horst-Wanssum). Dus houd jij van waterpret met een sportief tintje in een mooie omgeving? Dan is deze activiteit uitermate geschikt voor jou!

Deze leuke activiteit is inclusief:

  • Gebruik van onze Canadese kano’s
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spatwaterdichte tonnen
  • Peddel

Je kunt de kanotocht ook combineren met een lunch, BBQ of Ofyr pakket. Dit doen we in samenwerking met Van Wanssum Café (gelegen aan het eindpunt van de kanotocht).

Locatie

De kanotocht zal plaatsvinden op de Groote Molenbeek. De opstapplaats is in Tienray en eindigt in Wanssum. Hier worden de kano’s uit het water gehaald. Je kunt vervolgens terug wandelen langs de Groote Molenbeek maar je kunt ook van te voren een auto in Wanssum neer zetten om mee terug te rijden naar Tienray om de andere auto op te halen.

Hiernaast is in een afbeelding de route weergegeven met twee mogelijke startpunten.

Tarief

Arrangement Kanovaren (5-30 personen)
€16,- p.p.

Kanovaren onder de brug kanovaren route